Duitse kwaliteit, W.Schillig

De elegante, trendy en tijdloze bankstellen met bijpassende fauteuils van W.Schillig zijn geschikt voor iedereen die degelijkheid en vakmanschap kan waarderen.Kom voor het beste advies naar Van der Heijden Meubelen in Nijmegen en Geffen
Uitstekend zitcomfort
Design
Duitse degelijkheid
Long life®

TOPDESIGN IN DE BESTE KWALITEIT !

Het gebruik van uitsluitend de beste materialen en het leveren van de hoogste kwaliteit heeft de positie van W.Schillig op de internationale markt bepaald.

Sinds 1949 is Schillig uitgegroeid tot een van de meest geavanceerde meubelmakers op de designmarkt.

Alle meubels worden vakkundig met de hand gemaakt en elke stap is onderhevig aan strenge kwaliteitscontroles.LONG LIFE LEDER®De kennis en het gebruik van leer binnen het bedrijf is naar een ongekend hoog niveau getild.

De meubelen staan dan ook bekend om hun zeer lange levensduur en een fantastisch zitcomfort.Plan meteen een afspraak met Van der Heijden Meubelen om uw ideale bank samen te stellen

Ontdek alles bij van der Heijden ,of je nu recht , hard of zacht wilt zitten , laat je inspireren in een van onze mooiste woonwinkels. Als je een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren, maar je bent ook zonder afspraak natuurlijk van harte welkom.
Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden